Tarih: 06.06.2024 12:54

AK Parti Milletvekilleri TOKİ Konutları İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, Afyonkarahisar’da bazı kesimler tarafından kasıtlı olarak gündeme getirilen TOKİ Konutları ile alakalı açıklamalarda bulundular. 

TOKİ’nin çok uygun şartlarda konut ürettiğinin altını çizen AK Parti Milletvekilleri, Afyonkarahisar’da 9 458 konut inşa edildiğini ifade ettiler. 

Hali hazırda devam eden projeleri de tamamlanmasıyla Afyonkarahisar’da TOKİ tarafından 12257 konut ve işyeri yapılmış olacak diye konuşan AK Partili Vekiller, “Vatandaşlarımız müsterih olsun, AK Parti olarak Cumhuriyet tarihinde yapılmamış konut üretimini TOKİ olarak yaptık, yine yapmaya devam edeceğiz. 

Dün Kanal 3 ekranlarında yoğun olarak gelen sorular nedeniyle hemen TOKİ Başkanımız ile bir görüşme gerçekleştirdik, bu kapsamda tüm konutlarda KDV oranı %1 olacak, 537 adet 2+1 konutlarda %12 peşinat, 180 ay vade yada %20 peşinat 240 ay vade olacak. Yine 239 adet 3+1 konutlarda %10 peşinat 120 ay vade yada %20 peşinat 240 ay vade şeklinde ödeme imkanı olacak. 

Bu konutların kura çekimleri de 10 haziran günü yapılarak, şerefiyeye göre taksitlendirme olacak. 

Yılsonunda tüm konutların teslimatı için yoğun bir gayret sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın bilmesini istediğimiz bir bir diğer husus ise taksitlerin konutların teslim edildiği ay itibari ile başlayacak olmasıdır. 

Hemşehrilerimize şimdiden konutlarında güle güle huzurla hayırla oturmaları duasında bulunuyoruz. 

AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde halkımıza hizmet etmeye, onları dünyada benzeri olmayan bir sistem ile konut sahibi yapmaya devam edeceğiz İnşallah” dediler.

#TOKI #Konut #Afyonkarahisar #AKParti #KuraÇekimi #ÖdemeKoşulları




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —