Tarih: 06.06.2024 16:19

Başkan Köksal'dan İfadeye Çağırılması İle İlgili Açıklama Geldi!

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Valiliğin ifadesini istemesi üzerine yaptığı açıklamada, Iraklı işletme sahibinin dükkanının ruhsatsız olarak işletilmesinin kanuna uygun bir şekilde mühürlendiğini vurguladı. 

Köksal, ilgili kişinin herhangi bir ruhsat başvurusunda bulunmadığını kaydetti.

Köksal, açıklamasında şunları dile getirdi: "Iraklı bir kişinin kanuna aykırı, ruhsatsız olarak işlettiği bir işletme belediyemiz tarafından mühürlendi. Bunun üzerine Valilik tarafından bahse konu yazı tarafımıza gönderildi. 

Yaptığımız kayıtlarda, incelemelerde, tetkiklerde belediye kayıtlarımızda Iraklı kişiye ait herhangi bir ruhsat talebi bulunmadığı tespit edilmiştir."

Köksal ayrıca, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı'nın konudan haberdar olmadığını düşündüğünü ifade ederek, şunları söyledi: 

"Bu işlem hukuka uygun, kanuni bir işlem. Bununla ilgili olarak Valilik tarafından bir yazı gönderildi. Ben bu konuda Vali Hanım’ın haberdar olmadığına inanıyorum. Çünkü yazının altında Vali Yardımcısı’nın ismi ve imzası var."

Köksal, seçilmiş bir belediye başkanı olarak herkesin seçilmişe saygı duyması gerektiğini vurgulayarak, Afyonkarahisar'ı STK'lerle, odalarla, muhtarlarla, tüm resmi kurumlarla birlikte yöneteceğini belirtti.

#Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #Ruhsatsızİşletme #HukukaUygunMühürleme #ValilikAçıklaması




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —