Tarih: 30.10.2022 14:49

İYİ Parti’de delege seçimi heyecanı

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti,  Afyonkarahisar Merkez ilçe delegelerini belirlemek için sandığa gitti.

Merkez ilçe seçimlerinde oy kullanacak olan 400 delegeyi belirlemek üzere yapılan seçimlere İYİ Parti Genel Merkez’den Kurucular Kurulu üyesi Nihat Kula da gözlemci olarak katıldı.

İYİ Parti; seçimler öncesi başlattığı demokrasi adımlarına, merkez ilçe seçimlerinde oy kullanacak olan 400 delegeyi belirlemek ile devam etti. İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Nihat Kula’nın da katıldığı seçimler sabah 09.00’da başlayıp 17.00’da sona erdi.

Delege seçimlerinde konuşan İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Nihat Kula; İYİ Parti’nin Türkiye’nin geleceği için demokratik adımlarla iktidara yürüdüğünü söyledi.

Kula, “İYİ Parti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in öncülüğünde iktidara yürüyor. Her geçen gün biraz daha büyüyor ve güçleniyoruz. Ülkemizin tek adam rejiminden kurtulması, millet iradesinin yeniden etkin olması için hedeflerimize demokratik adımlarla ilerliyoruz. Büyük bir fedakarlık, hoşgörü, alçakgönüllülük örneği olan Afyonkarahisar’daki bu kongre ve delege seçimi sürecinde bizlerle yürüyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —