Tarih: 02.02.2024 16:40

Köksal, 'Bu şehri oldu bittiyle yönetmeyeceğiz'

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, seçim kampanyası kapsamında 1. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. 

Esnafların ilgiyle karşıladığı Köksal, sanayi esnafının görüşlerini alarak, Afyonkarahisar'ın geleceğine dair planlarını paylaştı.

Esnafın Rızası Alınacak:

Ziyaret sırasında esnaflarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Köksal, Afyonkarahisar'ın ekonomik temelinin esnaflar olduğunu vurgulayarak, alınacak kararlarda esnafların rızasının alınacağını belirtti.

"Oluşturacağımız çözümlerde esnafımızın görüşlerini önemsiyoruz" diyen Köksal, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediğini dile getirdi.

Esnaftan Gelen Sürpriz:

Ziyaretleri sırasında bir esnafın hazırladığı pastalı sürprizle karşılaşan Köksal, esnafların sıcak yaklaşımının doğru yolda olduklarını gösterdiğini ifade etti. 

Gösterilen ilgiye teşekkür eden Köksal, "Beni bu gün ‘Burcu Başkan Hayırlı Olsun’ yazılı pasta ile karşılayan esnaflarımıza düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Halkın Gönül Belediyeciliği:

Adaylık sürecinde halkın gönül belediyeciliği anlayışını benimseyen Köksal, halkın taleplerini ve beklentilerini dikkate alarak, Afyonkarahisar'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyor.

 #BurcuKöksal #Afyonkarahisar #CHP #BelediyeBaşkanı #EsnafZiyareti #GönülBelediyeciliği




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —