Tarih: 07.10.2023 11:15

MSB duyurdu: "En az 14 terörist etkisiz hale getirildi"

Facebook Twitter Linked-in

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonların başarıyla devam ettiğini duyurdu. 

MSB'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerindeki PKK/YPG teröristlerine ait hedeflere yönelik gece boyunca gerçekleştirilen operasyonlardan bahsedildi.

Açıklamada, "Teröristlerin inlerini başlarına yıkıyoruz! Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerindeki PKK/YPG’li teröristlere ait hedefler gece boyunca ateş destek vasıtalarımızla güçlü şekilde vuruldu. 

İlk belirlemelere göre en az 14 teröristin etkisiz hâle getirildiği belirlendi" ifadelerine yer verildi.

MSB'nin bu operasyonlarla terör örgütlerine karşı kararlı bir şekilde mücadele ettiği ve Türkiye'nin güvenliğini sağlama konusundaki azmini sürdürdüğü vurgulandı. 

Operasyonların halkın güvenliği ve bölge istikrarı için devam ettiği belirtilirken, teröristlere karşı başarılı adımlar atılmaya devam edildiği bildirildi.

Teröristlerin inlerini başlarına yıkıyoruz!

Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerindeki PKK/YPG’li teröristlere ait hedefler gece boyunca ateş destek vasıtalarımızla güçlü şekilde vuruldu.

İlk belirlemelere göre en az 14 teröristin etkisiz…

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) 

#MSB #MilliSavunma #Terör #Terörist #Suriye #FıratKalkanı #ZeytinDalı #BarışPınarı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —