Tarih: 16.09.2024 10:35

Taşoluk Sporcuları, Avrupa Arenasında Şehrimizi Gururlandırdı

Facebook Twitter Linked-in

Vali Yiğitbaşı, Şampiyon Sporcularla Bir Araya GeldiTaşoluk Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği ödül gecesinde, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarında dereceye girerek hem şehre hem de Türkiye'ye büyük gurur yaşatan Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcularıyla buluştu. Sporcular, başarılarını aileleriyle birlikte kutladı.


 

Başarı Azim ve İnancın Bir Eseri

Vali Yiğitbaşı, başarılarını inanç, azim ve disiplinli çalışmalarına borçlu olan sporcuları tebrik ederken, ailelerin de bu süreçteki desteklerinden dolayı teşekkür etti. Güreş sporunda büyük başarılar elde eden sporcu kızların daima yanlarında olacaklarını belirten Yiğitbaşı, “Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Onların bu başarıları şehrimize ve ülkemize büyük bir onur kazandırdı” dedi.


 

Sporculara Tam Destek

Güreş sporunda uluslararası arenada başarı elde eden sporcu kızlara övgülerde bulunan Yiğitbaşı, Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nün de bu başarılarda önemli bir rol oynadığını vurguladı. Vali Yiğitbaşı, sporcuların başarılarını sürdürebilmeleri için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.



#Afyonkarahisar #TaşolukBelediyeSpor #Güreş #SporBaşarıları #ValiYiğitbaşı #GüreşSporu #ŞampiyonSporcular #AfyonSpor #DünyaŞampiyonu #AvrupaŞampiyonu #TürkiyeDereceleri #BaşarıHikayesi


 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —