Tarih: 28.09.2024 21:57

Vali Yiğitbaşı, Alem FM Canlı Yayınında Konuk Oldu

Facebook Twitter Linked-in

6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali kapsamında Afyonkarahisar’a gelen Alem FM’in ünlü programcıları Fatih Yıldırım ve Umut Bezgin’in programına konuk olan Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’ın turizm, mutfak ve doğal güzelliklerini tanıttı.

 

 

Vali Yiğitbaşı, Alem FM Canlı Yayınında Konuk Oldu
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali etkinlikleri kapsamında kente gelen Alem FM'in sevilen programcıları Fatih Yıldırım ve Umut Bezgin'in programına katıldı. Program, hafta içi her sabah dinleyicileriyle buluşan ikilinin canlı yayınıyla gerçekleştirildi.

 

 

Afyonkarahisar’ın Zenginlikleri Tanıtıldı
Vali Yiğitbaşı, programda Afyonkarahisar’ın zengin turizm potansiyelini, keşfedilmeye değer tarihi ve doğal güzelliklerini, ayrıca şehrin ünlü mutfak kültürünü detaylı bir şekilde anlattı. Afyonkarahisar’ın lezzetleri ve turistik mekanları hakkında bilgi veren Vali, şehrin bu yönleriyle daha fazla ilgi çekmesini amaçladıklarını belirtti.

 

 

 

Vatandaşlarla Samimi Sohbet
Vali Yiğitbaşı, programı canlı dinlemek üzere alışveriş merkezine gelen vatandaşlarla da bir araya gelerek samimi sohbetler gerçekleştirdi. Vatandaşlar, Vali’nin şehrin gelişimi için yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getirirken, Yiğitbaşı da gösterilen ilgiye teşekkür etti.

 

#GastroAfyon #Afyonkarahisar #Turizm #LezzetFestivali #AlemFM #ValiYiğitbaşı

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —