15 Yıllık Proje Hayata Geçiyor

Bolvadin’de 15 yıldır askıda olan Organize Hayvancılık Bölgesi Projesi kapsamında 2 milyon metrekarelik arazi, Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve Milletvekili Mehmet Taytak'ın çalışmaları sayesinde Bolvadin halkına kazandırıldı.

GÜNDEM 30.09.2024 15:10:26 0
15 Yıllık Proje Hayata Geçiyor

15 Yıldır Bekleyen Organize Hayvancılık Projesi Hayata Geçiyor: Bolvadin’in Tarım ve Hayvancılık Sektörüne Büyük Katkı Sağlayacak. Proje kapsamında 2 milyon metrekarelik arazi, Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve Milletvekili Mehmet Taytak'ın çalışmaları sayesinde Bolvadin halkına kazandırıldı.

 


 

Organize Hayvancılık Projesi Resmen Başladı

Bolvadin’de Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Projesi kapsamında 2 milyon metrekarelik arazi resmi olarak Bolvadin’e devredildi. Tarım Bakanlığı tarafından tahsisi onaylanan proje, Bolvadin Tapu Müdürlüğü'nde Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve Meclis Üyesi İrfan Ertürk’ün imzalarıyla resmiyet kazandı.Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Bolvadin'in tarım ve hayvancılık alanında önemli bir merkez haline geleceğini belirterek, “Bu proje Bolvadin’imiz için ekonomik anlamda büyük bir adım. Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleriyle bu projede hızlı yol aldık ve 2 milyon metrekare araziyi bedelsiz olarak Bolvadin halkına kazandırdık” dedi.

 


 

Ekonomik Kalkınma İçin Önemli Bir Adım

Organize Hayvancılık Bölgesi Projesi, Bolvadin’e ekonomik açıdan büyük katkılar sağlayacak. Projenin, 15 yıldır sürüncemede kaldığını belirten Başkan Aynacı, kısa süre içerisinde ilçeye önemli bir değer katacağını vurguladı. Ayrıca, projenin hayvancılık sektöründe büyük bir gelişme sağlayacağı ifade edildi.

Başkan Aynacı, projeye verdikleri desteklerden dolayı Milletvekili Mehmet Taytak’a, MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak’a, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Koyuncu’ya ve belediye ekiplerine teşekkür etti.


 

Bolvadin'in Geleceğine Yatırım

Hayvancılık sektöründe önemli bir gelişim sağlayacak olan bu proje ile Bolvadin, bölgesel bir tarım ve hayvancılık merkezi olma yolunda ilerliyor. Organize Hayvancılık Bölgesi'nin Bolvadin’in ekonomik kalkınmasına büyük katkı sunması bekleniyor.


 

 

#Bolvadin #OrganizeHayvancılık #BesiOSB #MehmetTaytak #DervişAynacı #EkonomikKalkınma #TarımVeHayvancılık

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor