Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan'dan 29 Ekim Mesajı

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan, Cumhuriyetimizin 101. yılına özel yayımladığı mesajında Cumhuriyetin yüksek ahlaki değerlerine vurgu yaptı.

GÜNDEM 28.10.2024 17:25:27 0
Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda Cumhuriyetin Türk milleti için taşıdığı önemi ve manevi değerleri dile getirdi. 

Gürsan, "Cumhuriyet, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir iradedir," diyerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle andığını ifade etti.

Gürsan, Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlarken, geleceğe güçlü bir biçimde ulaşabilmenin ancak Cumhuriyeti korumak ve yaşatmakla mümkün olduğuna dikkat çekti. 

"Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. yıl dönümünün heyecanını ve gururunu yaşamaktayız," diyen Gürsan, Cumhuriyetin, demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesi olduğunu belirtti.

Son olarak, Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun," diyerek Cumhuriyet coşkusunu paylaştı.

#Afyonkarahisar #CumhuriyetBayramı #Cumhuriyet101 #SonerGürsan #MustafaKemalAtatürk #Demokrasi #29Ekim


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor