Afyonkarahisar Milletvekillerinden Enerji Yatırımları Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, OEDAŞ tarafından şehirde başlatılan enerji yatırımları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

SİYASET 30.05.2024 14:38:52 0
Afyonkarahisar Milletvekillerinden Enerji Yatırımları Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, OEDAŞ tarafından şehrimizde çalışmaları başlayan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundular.

Afyonkarahisar’ın her sorununun en büyük takipçisi olduklarına değinen AK Partili Milletvekilleri, “Enerji Bakanlığımız, EPDK, OEDAŞ ve diğer paydaş kurumlara ilettiğimiz talepler neticesinde OEDAŞ tarafından şehrimizin dört bir yanında enerji yatırımlarını gerçekleştiriyoruz. 

Afyonkarahisar Merkez’de Erkmen beldesi, Uydukent, Selçuklu, Hasan Karağa, Ataköy, Kanlıca ve Kışlacık mahallerimizde rehabilitasyon işleri yapılarak buralarda yaşanan enerji sorunlarına çözüm üretmiş olacağız. 

Yine Dinar Duman Köy, Bayat Kuzören Köy, Şuhut Bozan, Dazkırı Darıcılar Köy köyleri için şebeke tesis işlemlerini de bu kapsamda yaptırıyoruz. 

ENH diye tabir edilen Enerji Nakil Hattı Tesisleri yapımı kapsamında ise Başmakçı Çamlıköy, Körpeli, Ekinlik, Bilgiç, Talas, Yelalan, Bademli, Emirdağ ilçesine bağlı Yarımca, Alibeyce, Muratoru, Eski Gömü, Çukurkuyu, Güney, Gökçeyaka, Beyköy, Gedikevi, Bağlıca ve Kılıçlı bölgeleri, Dinar ilçesine bağlı Hırka, Küllece, Çevlik, Körkuyu ve Tekin bölgelerindeki sorunların çözümü için yatırımları hayata geçireceğiz” dedi. 

AK Parti olarak her alanda olduğu gibi Enerji alanında tarihi yatırımları hayata geçirdiklerini ifade eden Milletvekilleri, her konunun takipçisi olarak yatırımları Afyonkarahisar’a kazandırdıklarını söylediler. 

Enerji alanında yapılan yatırımlar ile Afyonkarahisar’ın enerji sorunlarının tarih olacağını da belirten AK Partili Milletvekilleri, “Şehrimiz için ortak akılla çalışmaya, hizmet ve eser siyasetimiz ile milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dediler.

#Afyonkarahisar #EnerjiYatırımları #OEDAŞ #AKParti #EnerjiBakanlığı #EPDK #Rehabilitasyon #ŞebekeTesisleri #EnerjiNakilHattı #HizmetSiyaseti


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor