Afyonkarahisar’da Lezzet Festivali Coşkuyla Tamamlandıı

Afyonkarahisar’da düzenlenen VI. Uluslararası GastroAfyon Lezzet Festivali, Afyon Belediyesi Kültür Sanat Akademisi’nin "Gastronomik Türküler" konseriyle sona erdi.

GÜNDEM 30.09.2024 11:05:11 0
Afyonkarahisar’da Lezzet Festivali Coşkuyla Tamamlandıı


Afyonkarahisar’ın önemli etkinliklerinden biri olan VI. Uluslararası GastroAfyon Lezzet Festivali, büyük bir coşkuyla tamamlandı. Festivalin son günü, Afyon Belediyesi Kültür Sanat Akademisi’nin sunduğu "Gastronomik Türküler" konseriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

 

 

Gastronomik Türkülerle Veda

Afyon’un hem mutfak kültürü hem de müzikal zenginlikleri, festivalin final etkinliği olan “Gastronomik Türküler” konseriyle buluştu. Katılımcılar, festival süresince Afyon’un yöresel tatlarını keşfetmenin yanı sıra bu özel konserle müziğin keyfine vardı. Konser, festivale katılanlar için keyifli bir veda niteliği taşıdı.

 

 

Afyon’un Lezzet ve Kültürel Zenginlikleri Ön Plandaydı

VI. Uluslararası GastroAfyon Lezzet Festivali, Afyon’un eşsiz lezzetlerini ve kültürel mirasını uluslararası düzeyde tanıtarak büyük bir başarıya imza attı. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde, katılımcılar Afyon mutfağını deneyimleme fırsatı buldu. Festival organizatörleri ve katılımcılar, bu eşsiz deneyim için birbirlerine teşekkür ederek festivali sonlandırdı.

 


 


#GastroAfyon #LezzetFestivali #AfyonMutfağı #GastronomikTürküler #AfyonKültürü #AfyonKarahisar #GastronomiFestivali

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor