Bağımlılıkla Mücadelede Birlik Mesajı: "Hep Birlikte Savaşacağız"

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Tülay Şenel ve beraberindeki heyeti ağırladı.

SİYASET 1.10.2024 12:08:37 0
Bağımlılıkla Mücadelede Birlik Mesajı:

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu (UMFED) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Tülay Şenel ve heyetini il başkanlığında misafir etti. 

Ziyarette bağımlılık sorununa dikkat çekilirken, uyuşturucu kullanımının genç yaşlarda giderek yaygınlaşması nedeniyle toplumun her kesimine büyük görevler düştüğü ifade edildi.

"Gençlerimizi ve Geleceğimizi Tehdit Eden Bir Sorun"

Karataş, özellikle genç nesli hedef alan uyuşturucu madde kullanımının toplumsal bir tehdit olduğunu belirterek, aileler, sivil toplum kuruluşları, kamu ve vatandaşların bu konuda aktif rol alması gerektiğini söyledi. 

“Uyuşturucu madde kullanımı, toplum sağlığını, güvenliğini ve geleceğini tehdit eden bir sorundur. 

Bu mücadeleden asla vazgeçmemeli, Afyonkarahisar’da sağlıklı, eğitimli ve üretken nesiller yetiştirmeye odaklanmalıyız,” dedi.

"Bağımlılık, Toplumsal Bir Halk Sağlığı Sorunu"

Bağımlılığın bireysel olduğu kadar toplumsal boyutlarının da olduğuna dikkat çeken Karataş, “Geleneksel madde bağımlılığına günümüzde teknoloji bağımlılığı da eklenmiştir. 

Bu, çağımızın getirdiği zorluklardan biridir. Toplumumuz, bağımlılığın her türüne karşı daha etkin bir mücadele yürütmelidir,” diye ekledi.

"Saadet Partisi Olarak Mücadeleyi Destekleyeceğiz"

Saadet Partisi olarak UMFED’in Afyonkarahisar ve çevresinde yürüttüğü tüm çalışmalara tam destek vereceklerini ifade eden Karataş, “Gençlerimizi bağımlılıktan korumak için mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. 

Sağlıklı nesiller yetiştirmek için bu önemli çalışmalarda yanlarında olacağız,” dedi.

UMFED Afyonkarahisar İl Temsilcisi Tülay Şenel ise ev sahipliğinden dolayı Saadet Partisi’ne teşekkür ederek, verilen desteğin değerli olduğunu ifade etti.

#BağımlılıklaMücadele #Afyonkarahisar #UyuşturucuyaHayır #SaadetPartisi #UMFED #SağlıklıGelecek


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor