Başkan Çetinkaya’dan takdirlik davranış

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya, liseye giriş sınavları (LGS) öncesinde kasabada okuyan öğrencilerle bir araya gelerek moral ve motivasyon buluşması düzenledi.

GÜNDEM 1.06.2024 23:24:06 0
Başkan Çetinkaya’dan takdirlik davranış

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya örnek bir davranışa imza attı. Pazar günü gerçekleşecek olan liseye giriş sınavları (LGS) öncesinde kasabada okuyan öğrencilerle bir araya geldi.

 

  “Öğrencilerimizin her zaman yanındayız"

Başkan Çetinkaya, öğrencilerin yoğun sınav maratonunda yanlarında olduklarını belirterek, “LGS Sınavına girecek öğrencilerimize moral motivasyon yemeği verdik. Sizler bizim geleceğimizsiniz ve sizin başarınız, kasabamızın başarısıdır. Hepinizin başarılı olacağına inanıyorum ve sınavlarınızda en iyi performansı göstereceğinize olan inancım tam” dedi.

 

Kasaba halkı takdir etti

Öğrenciler, Başkan Çetinkaya’ya bu anlamlı davranışından dolayı teşekkür ettiler. Bu anlamlı etkinlik, kasaba halkı tarafından da büyük takdir topladı. Başkan Çetinkaya, öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını ve onların eğitim hayatında her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

 

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor