Başkan Zeybek, muhtarlarla buluştu

Başkan Zeybek, muhtarlarla buluştu

GÜNDEM 20.09.2022 13:17:00 0
Başkan Zeybek, muhtarlarla buluştu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle muhtarlarının taleplerini ve isteklerini yüz yüze dinleyerek, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.

Başkan Zeybek, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve beraberindeki heyeti makamında misafir etti. Omuz omuza muhtarlar ile birlikte şehrimizin için önemli yatırım ve projeleri hayata geçiren Zeybek Başkan istişare toplantıları yapmayı sürdürüyor.

 

Mahalle ziyaretleri ve çeşitli programlarla muhtarlarla sık sık temas halinde olan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek istişare kültürüne verdiği önem dâhilinde ziyaret ve görüşmelerine devam ediyor. Yapılan yatırım ve talepler üzerine muhtarlarla buluşan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Tüm yatırımları ve hizmetleri muhtarlar ile paylaşan Başkanımız Zeybek, talep ve önerileri de aldı. Toplantıda planlanan çalışmalar da paylaşılırken, Belediyemizin yatırım programında yer alan işler ile ilgili istişareler yapıldı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor