Bolvadin'deki gençlere müjde!

Bolvadin'deki gençlere müjde! İl Müdürü Kasapoğlu ve Hizmet Müdürü Ertürk, Bolvadin Belediyesi ve Spor Toto iş birliğiyle yapımı tamamlanan ve İl Müdürlüğü'ne devredilen Bolvadin Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 27.09.2024 11:21:35 0
Bolvadin

Bolvadin’de gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunabileceği yeni bir alan daha hizmete açılıyor. İl Müdürü Kasapoğlu ve Hizmet Müdürü Ertürk, Bolvadin Belediyesi ve Spor Toto iş birliğiyle yapımı tamamlanan Bolvadin Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Merkez, Bolvadin’de gençlere yönelik sosyal alan ihtiyacını karşılayacak önemli bir tesis olarak dikkat çekiyor.

 

 

İl Müdürlüğü'ne Devredildi
Tamamlanan Bolvadin Gençlik Merkezi, İl Müdürlüğü’ne devredilerek gençlerin kullanımına sunuldu. İl Müdürü Kasapoğlu ve Hizmet Müdürü Ertürk, merkezin gençlerin gelişimine katkı sağlayacak pek çok etkinlik ve hizmet sunacağını belirtti.

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler İçin Hazır
Bolvadin Gençlik Merkezi, bölgedeki gençlerin sosyal ve kültürel etkinliklerde yer alabileceği modern bir yapı olarak tasarlandı. İnceleme sırasında yetkililer, merkezin eğitim programlarından spor aktivitelerine kadar geniş bir yelpazede hizmet vereceğini aktardı.

 

 

Gençlere Müjde
Gençlerin sabırsızlıkla beklediği merkez, kısa süre içinde aktif olarak hizmet vermeye başlayacak. Spor Toto ve Bolvadin Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen bu proje, bölgedeki gençlerin gelişim süreçlerine önemli katkı sağlayacak.


#BolvadinGençlikMerkezi #GençlereMüjde #SporToto #BolvadinBelediyesi #GençlikHizmetleri #İlMüdürlüğü #Bolvadin

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor