Cumhuriyet’in 101. Yılında Gençlerle Buluşma

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Cumhuriyet'in 101. yılı etkinlikleri çerçevesinde Sultandağı Kampı’nda 195 kız öğrenciyle bir araya geldi.

GÜNDEM 27.10.2024 17:13:19 0
Cumhuriyet’in 101. Yılında Gençlerle Buluşma


 

Cumhuriyet'in 101. yıl dönümünü kutlama etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Sultandağı Kampı'nda 195 kız öğrenciyle buluştu. Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen kamp, Cumhuriyet’in kazanımlarını gençlere aktarırken sosyal sorumluluk bilincinin önemini vurgulayan etkinliklere sahne oldu.

Gençlere Özel Eğlenceli ve Eğitici Aktiviteler

Kampta düzenlenen eğlenceli ve eğitici aktivitelerle öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinci artırılmaya çalışıldı. Gençlerin aktif katılım gösterdiği etkinliklerde, topluma fayda sağlama ve birlikte hareket etme konusunda farkındalık kazandırıldı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen kamp, katılımcıların Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşamalarını sağladı.

Sosyal Sorumluluk Bilincinin Güçlendirilmesi Hedefleniyor

Kasapoğlu, kamp boyunca gençlerle yakından ilgilenerek, onların sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol almalarının önemine değindi. Eğlenceli aktiviteler eşliğinde verilen eğitimler, öğrencilerin topluma katkı sunan bireyler olmaları yönünde farkındalıklarını artırmaya yönelik olarak planlandı.



#Cumhuriyet101Yaşında #SultandağıKampı #GençlikveSpor #SosyalSorumluluk #Afyonkarahisar

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor