MÜSİAD’ta 7.1 şiddetinde deprem

MÜSİAD’ta 7.1 şiddetinde deprem

GÜNDEM 26.09.2022 16:28:00 0
MÜSİAD’ta 7.1 şiddetinde deprem

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şube Başkanlığında adeta 7.1 şiddetinde deprem yaşandı. Üyelerin yarısına yakını istifa etti.

 

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinde, blok oy kullanma kararı alan MÜSİAD yönetimine karşı çıkan bir grup üye topluca istifa ettiği öğrenildi.

Fazla bir üye sayısına sahip olmayan MÜSİAD’ta yaşanan istifalar sonrası Afyonkarahisar şubesinin kapatılması bile göndeme geldiği ileri sürüldü.

Yaşanan ATSO seçimlerinde blok oy kararının kendilerine danışılmadan bir grup yönetim kurulu üyesi tarafından alındığına dikkat çeken üyeler, kendi kararlarını kendilerinin verebileceğinin altını çizerek, istifa dilekçelerini genel merkeze gönderdikleri öğrenildi.

Üye sayısının azlığı ile dikkat çeken MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesinde üyelerin neredeyle yarısana yakın üyenin istifa etmesi, ATSO seçimlerini nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu.

İstfa edenlerin tamamının ATSO seçimlerinde Hüsnü Srteser’i desteklerken, blok oy kullanma kararı alan bir kızım yönetim kurulu üyelerinin ise Önder Artuk’u destekleyeceklerini açıklamışlardı.

İstifaların aradından MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek’in genel merkez tarafından görevden alınabileceği gibi istifa etmesi de gündeme geldi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor