Valilik Koordinesinde:Sosyal Sorumluluk Projesi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Valilik koordinesinde yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Afyonkarahisar Kampüs Cezaevi Yerleşkesinde yetiştirilen süs kabaklarının hasadına katıldı.

GÜNDEM 4.10.2024 16:30:04 0
Valilik Koordinesinde:Sosyal Sorumluluk Projesi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Valilik koordinesinde yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Afyonkarahisar Kampüs Cezaevi Yerleşkesinde yetiştirilen süs kabaklarının hasadına katıldı. Proje, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ), Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu ve kadın kooperatiflerinin iş birliğiyle hayata geçirildi.

 

 

Kadınların Üretime Katkısı Artıyor

Afyonkarahisar Valiliği’nin öncülüğünde yürütülen bu sosyal sorumluluk projesi, kadınların üretim süreçlerine katılımını teşvik ediyor. Süs kabakları, İşyurtları Kurumu bünyesinde yetiştirilirken, kadın kooperatifleri de bu sürece dahil olarak üretim ve iş gücü desteği sağlıyor.

 

 

Proje kapsamında üretilen süs kabaklarının satış ve pazarlama süreçleri kadın kooperatifleri tarafından gerçekleştirilecek. 

 

 

Sosyal Sorumluluk ve Ekonomik Güçlenme Bir Arada

Proje, kadınların topluma kazandırılması ve ekonomik hayata entegrasyonlarını desteklemek amacıyla yürütülüyor. Kadınlar, süs kabaklarının üretimi ve pazarlamasıyla hem deneyim kazanıyor hem de kendi gelir kaynaklarını oluşturma fırsatına sahip oluyorlar.

#Afyonkarahisar #KadınKooperatifleri #SosyalSorumlulukProjesi #SüsKabağı #KadınGirişimciler #AFSÜ #ValilikProjesi #İşyurtlarıKurumu

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor